Gorove Judit gyógytornászMár a gimnáziumban nagyon érdekelt az emberi test biológiája, emellett nagyon szerettem mozogni, akkoriban táncoltam, de minden nagyon érdekelt ami sport. Ennek hatására választottam a gyógytornász szakmát.

Szegedi Tudományegyetem Egészségtudomány és Szociális Képzési karán végeztem 2017-ben, szerencsémre már ez idő alatt nagyon sokat láthattam a szakmából, mind Magyarországon mind külföldön.

Diploma után az Manninger Jenő Baleseti Központ Baleseti Rehabilitációs Osztályán kezdtem el dolgozni ahol rengeteg tapasztalatot szereztem traumás páciensek kezelésében.

Egy nagy álmom teljesült mikor egy kosárlabda csapat gyógytornásza lettem, ahol nem csak a sportsérülések utáni rehabilitációban lett gyakorlatom, hanem sokat tanultam a prevencióról és annak fontosságáról.

Csodálatos szakma a miénk, embereknek segíteni a gyógyulásban, visszakísérni egy sportolót sérülésük után a pályára vagy akar egy fájdalmat megszüntetni. Célom, hogy minél több embernek segítsek a jövőben, ezért szakmailag folyamatosan képzem magam, hogy a pácienseket személyre szabott és megfelelő igényességű terápiával tudjam kezelni.

Szakami továbbképzéseim:

Maitlan féle Manuálterápia
R-Medakadémia – Funkcionális Tréning a terápiában és sportrehabilitációban tanfolyam
Holisztikus Medicina – Anatomy Trains Struktúra és Funkció továbbképzés
McKenzie módszerrel
OriolusMed – FDM
Kinematic Taping – Funkcionális elasztikus taping bevezető alaptanfolyam.
Kinematic Taping – Funkcionális elasztikus taping haladó tanfolyam: A felső testtáj szindrómái.
PhysioVit – Medical Flossing szakmai továbbképzés