Díjmentes állapotfelmérés

1027 Budapest, Frankel Leó út 9.

Gyógytorna

Nemzetközi irányelvek alapján alkalmazott személyre szabott gyógytorna technikák.

Tovább
McKenzie Torna

A legelterjedtebb gerinckezelési eljárás, a porckorongsérv speciális kezelése műtét nélkül.

Tovább
Schroth terápia

A gerincferdülés, Scheuermann-kór és egyéb tartási rendellenességek speciális kezelése.

Tovább
Manuálterápia

Mozgásszervi betegségek egyik speciális diagnosztikai és kezelési módszere.

Tovább

SÚLYPONT ÍZÜLETKLINIKA

Segítünk Önnek megszüntetni a fájdalmát! – 1998 óta!

A Súlypont Ízületklinika olyan kezelésekre specializálódott, amelyek megszüntetik a gerinc és ízületi panaszok okait.

Olyan céltudatosan kialakított, eredmény-orientált gyógymódokat ajánlunk, amelynek célja, hogy pácienseink gerince és ízületei tartósan egészségesek, stabilak legyenek.

Diplomás szakembereink a nemzetközi irányelveknek megfelelő legmodernebb kezelési technikákat ötvözik személyre szabottan a diagnózis függvényében. A különböző gyógytorna speciális módszerei alkalmazása részben egészségmegőrző, másfelől pedig gyógyító és helyreállító hatásúak.

A Súlypont Ízületklinikán alkalmazott, EREDETI ízületstatikai torna vagy statikai fitneszprogram, az egyik leghatékonyabb személyre szabott tartásjavító és tartásmegőrző program. Az ízületstatika nem csupán nyújtja és erősíti az izmokat, hanem valójában átképzi a testtartásnak mind a „hardware”-ét (a fő izomcsoportokat), mind a „software”-ét (az agynak a testtartás koordinálásáért felelős alközpontjaiban található programot). Tehát, ez a valódi, hosszú távú megoldás az izom- és csontrendszer helyes strukturális elrendezésének és szimmetriájának (vagyis a helyes testtartásnak) helyreállítására.

1998 óta hatékonyan működő Súlypont Ízületklinikán több ezer embernek segítettünk abban, hogy megszabaduljon a fájdalomtól, és újra élvezze a mozgás örömét.

Legutóbbi bejegyzéseink

Vállízületi protézisek típusai...

A pathologia függvényében több protézis típust különböztetünk meg anatómiai protézist (totál vagy hemi), reverse (Delta) protézist é

Plexus brachialis (karidegfonat) ne...

Plexus brachialisnak hívjuk a kar mozgásaiért felelős idegek kötegét. Plexus brachialis neuritis során a karidegfonat sérül vagy iritáló

Ügyfeleink mondták

 • A testtartásom és egyensúlyzavarom miatt kértem segítséget a gyógytornásztól. Az egyórás kezelésen begyakoroltuk, majd megbeszéltük az otthon önállóan végre hajtandó feladatokat, ezért magabiztosan végeztem el a feladatokat. Kitértünk szinte minden a mozgás során használt testrészemre. A lábfej, és a lábszárak, a csípő és a medence a felső testen pedig a karok, a lapockák, a váll és a fej rendszeres mozgatását csináltam. A hatás szinte azonnal észrevehető volt, megváltozott a mozgásom és minden egyes napi feladat elvégzése könnyebben ment, frissebb gyorsabb és összeszedettebb lettem. A testtartásom javult, az enyhe fizikai fájdalmak megszüntek és a fokozatos terhelésnek köszönhetően javult az erőnlétem és már rendszeresen járok edzésre is.

  Kovács Katalin
 • Kedves, barátságos és melegszívű emberek dolgoznak itt, hogy nekünk betegeknek mindenben a segítségünkre legyenek, és hogy jobb legyen. Fájdalmaim a minimumra csökkentek, tartásom, járásom stabilabb lett, erősebbnek érzem magam.

  Békefi Ferencné
 • Minden alkalommal jó benyomásaim voltak. Pontosság, rendszeresség, figyelmesség volt jellemző irányomban a személyzet részéről. Tiszta, higiénikus volt a környezet. Sokkal kitartóbban tudok gyakorolni, az ülés (hosszú ideig tartó) kevésbé fárasztó. Mozgásom kecsesebbé vált, sok olyan mozgássort vagyok képes újra elvégezni, amit régebben tudtam csak. Azért jobb, mint a hagyományos kezelés, mert oki terápia és nem tüneti, nincs kellemetlen mellékhatása (mint pl. a gyógyszereknek) és önfegyelemre, aktivitásra ösztönöz. Én is tehetek az egészségemért – pozitív megerősítés, sikerélmény! Kevesebb a kiszolgáltatottság, sőt saját terapeutám lehet.

  Zahola Tamásné
 • Rendkívül precíz, odaadó és lelkiismeretes munkatársak és foglalkozások, rugalmasság (túlóra időben is akár!) A kezelés jótékony hatással volt a mindennapi közérzetemre, ülő foglalkozásom révén jól tesztelhettem, hogy tovább és fájdalommentesebben tűröm a napi terhelést. A gyógytornát és a tornát eddig is el kellett ismernem, de ez a szervezett rendszer meggyőző.

  Dr. S.Tamás
 • Mindig úgy éreztem, én vagyok a központban, rám fordul a figyelem. Nagyon szimpatikus a tartás problémák megközelítése, úgy vélem, így valóban az ok szűnik meg és nem tüneti kezelést kapok. Kényelmesebben tudok állni (korában hamar megfájdult a derekam) A napközbeni pozícióban sokszor fel tudom használni az itt tanultakat. Ugyan hasonló helyen még nem jártam, de az egészségüggyel szerzett tapasztalataim azt mondatják, hogy bárcsak ilyen odafigyelés és törődés lenne máshol is.

  Erényi Tamás
 • Profin, felkészülten „vártak”. Mindig úgy éreztem, hogy valóban segíteni akarnak és nem csak addig, amíg fizetek. Bármilyen kérdéssel fordulhattam a gyógytornászomhoz. Fájdalmaim megszűntek, közérzetem jobb lett.

  Miklóssy Mónika

Galéria: A klinika