Telefon

+36 (30) 310 7266

Email cím

sulypont@sulypont.hu

Alakformáló, kondicionáló torna

Az ember egészségi állapotának és megjelenésének leginkább figyelmen kívül hagyott tényezője a testtartás.
A rossz testtartás nem csupán az ízületi és gerinc problémák túlnyomó többségének kiváltó oka, de jelentősen hozzájárul az egyénről alkotott kedvezőtlen összbenyomás létrehozásához is. A szépség kezdődhet a szép arccal, de a test egésze ugyanúgy fontos az összkép szempontjából.

Szépség alakformálással

Ha valakinek előrefelé lóg a feje, befelé fordulnak a kezei, citromnyi méretű „púp” éktelenkedik hátul a nyaka alsó részén, a lapockái elállnak hátul, akár az elefántfülek, a medencéje nagymértékben előrebillen, kidomborítva a pocakot, és kihangsúlyozva a gerinc ágyéki szakaszán levő homorulatot, akkor a divatos frizura, a körömlakk és a fantasztikus „szerelés” csak felületesen javítja a megjelenését. Az ilyen személy a testtartás lassú hanyatlását fogja tapasztalni, fájdalmat és kimerültséget fog érezni, és beteges ember benyomását fogja kelteni.

Az Ön számára általunk összeállított, speciális, személyre szabott, testtartásjavító ízületstatikai program során diplomás  gyógytornászaink, folyamatos segítséget nyújtanak, testtartásának helyreállításában. Számos, a hibás testtartással kapcsolatos esztétikai hiba megszüntetésében, a degeneratív gerinc- és ízületi betegségek megelőzésében, és abban, hogy egész lénye könnyedséget, harmóniát és erőt sugározzon.

Díjmentes állapotfelmérés

1027 Budapest, Frankel Leó út 9.

TOVÁBBI ÍRÁSAINK