Telefon

+36 (30) 310 7266

Email cím

sulypont@sulypont.hu

Videók

Súlypont Ízületklinika

1998-ban alakultunk Budapesten, és azóta azoknak a száma, akik itt szabadultak meg a fájdalmuktól már a több ezres nagyságrendben jár.

Szakembereink, a megelőzést előtérbe helyező, új, korszerű módszerek bevetésével olyan eredményorientált kezeléseket, gyógytornát használnak, amelyek a gerinc és ízületi problémák tüneteit és okait egyaránt megszüntetik.

Specialitásaink: McKenzie gyógytorna, nyaki gyógytorna

Schroth módszer

A Schroth terápia egy tudatos, egyénre szabott, összetett, háromdimenziós kezelési metódus, mellyel a scoliosis, vagyis a gerincferdülés, a Scheuermann féle betegség, a tartási rendellenességek, illetve a gerinc nem meghatározható eredetű fájdalmai és degeneratív elváltozásai helyreállíthatóak.

Csípőízület, térd kezelése

Szinte nincs is olyan betegség, ahol a gyógytornát ne lehetne közvetlenül, vagy közvetve alkalmazni a kezelés részeként. A mozgásfunkció korrigálása, valamint a mozgásképesség megőrzése, csak gyógytornás módszerekkel érhető el! A térd és a csípőízület megbetegedéseit ezekkel az eljárásokkal hatékonyan lehet gyógyítani, és nem utolsó sorban meg is lehet őket előzni. A korai mobilizálás korházi körülmények között, súlyos betegségek esetén is kiemelt szerephez kell hogy jusson.

McKenzie gyógytorna

A McKenzie gyógytorna, egy aktív mozgásterápián alapuló szisztéma, amely képessé teszi a beteget arra, hogy otthoni környezetben is kivitelezhesse a betanított gyakorlati elemeket, és így önállóan képes változtatni a fájdalmán és az azt okozó betegség kimenetelén.

A McKenzie gyógytorna során a kitüremkedett, tehát sérvesedett részeket mechanikai módszerekkel toljuk helyre speciális mozdulatokkal, amiket a gyógytornász utasítására kell végrehajtani. A célkitűzés is az, hogy a nyomás alatt lévő ideggyök felszabadításuk, fájdalmat központosítsuk, majd megszüntessük, utána a javult állapotot megtartsuk izmok révén.

Díjmentes állapotfelmérés

1027 Budapest, Frankel Leó út 9.

TOVÁBBI ÍRÁSAINK