Telefon

+36 (30) 310 7266

Email cím

sulypont@sulypont.hu

Rehabilitációs jóga

Gyógytorna - Jóga

A jóga egy tradicionális életmód-filozófiai rendszer, amelynek megfelelő gyakorlása számtalan előnnyel bír. Gyógytornász-szemlélettel a jógagyakorlatok rendszere nagyszerű, de nem megfelelő gyakorlásuk következtében panasz kialakulásához vagy meglévő betegség súlyosbodásához vezethet.
A jógával egy olyan test építhető föl mely egyszerre erős, szilárd és hajlékony. A legtöbb jóga gyakorlat nagymértékben fejleszti a koncentrációs készséget és a mentális állóképességet is.

Rehabilitációs jóga a Súlypont Ízületklinikán:

jóga

A Súlypont Ízületklinikán abban tudunk segíteni, hogy a jóga részét képező testgyakorlatokat helyesen tudjuk kivitelezni, figyelembe véve az adott személy jelenlegi állapotát. Ennek megfelelően segíteni tudunk a sérülések megelőzésében, meglévő sérülések kezelésében. Konkrét betegség esetén pedig megtalálhatjuk az alternatív kivitelezés lehetőségeit, meg tudjuk vizsgálni, hogy egy adott gyakorlatot célszerű-e, szabad-e végeznünk. Továbbá abban is segíthetünk, ha el szeretné kezdeni a jógagyakorlást, de fél attól, hogy nem tudja kivitelezni a gyakorlatokat, esetleg attól tart, hogy rosszul végezné azokat.

Kiknek ajánljuk?

  • Akik el szeretnék kezdeni a jógagyakorlást
  • Jelenleg is jógát gyakorlók számára:
    • akik elakadtak egy testgyakorlat helyes kivitelezésében
    • akik esetleg nem értik, hogy miért nem tudnak elvégezni egy-egy gyakorlatot
    • akik sérüléseket szeretnék megelőzni
  • Jóga közben sérültek rehabilitációjában

Díjmentes állapotfelmérés

1027 Budapest, Frankel Leó út 9.

TOVÁBBI ÍRÁSAINK