Telefon

+36 (30) 310 7266

Email cím

sulypont@sulypont.hu

Betegségek

Plantar fasciitis – modern kezelési módszerek

A plantar fasciitis  a talpi bőnyének a  túlterhelődése következtében létrejött gyulladás. Ilyenkor a talpi bőnyét alkotó kötőszöveti lemez először is túlfeszül, irritálódik, fokozatosan megvastagodik, végül további terhelés hatására begyullad.

Tovább olvasom

Az isiász-fájdalom típusai

Az isiász (ülőideg) fájdalmát általában sokféle jellemzővel írják le. Ez a fájdalom súlyosbodhat, és gyengülhet, elmúlhat, vagy hosszabb ideig jelen lehet, illetve bizonyos testhelyzetekkel, gyakorlatokkal és/vagy gyógyszerekkel enyhülhet.

Tovább olvasom

Gerincsérv: hogyan alakul ki és hogyan kezeljük?

A gerinc szerkezetéről érdemes tudni pár dolgot, egyrészt azért, hogy működését megértsük, másrészt, hogy tisztában legyünk azzal, mire kell odafigyelnünk gerincünk egészségének megőrzése, és a gerincsérv elkerülése érdekében, hogy hosszútávon ülésre, sportolásra és egyéb tevékenységekre alkalmas, stabil és terhelhető legyen.

Tovább olvasom

Lúdtalp – legújabb kezelési módszerei

A pes planus/pes planovalgus, magyarul lúdtalp, a leggyakoribb statikai eredetű lábbetegség, amikor a láb boltozatos rendszere lesüllyed. Ez könnyen megfigyelhető, ilyenkor a láb középső íve közelebb kerül (a szokásosnál) a talajhoz, vagy érintkezik a talajjal.

Tovább olvasom

Díjmentes állapotfelmérés

1027 Budapest, Frankel Leó út 9.

TOVÁBBI ÍRÁSAINK