Telefon

+36 (30) 310 7266

Email cím

sulypont@sulypont.hu

A helytelen testtartás nem csak esztétikai kérdés

Az ember egészségi állapotának és megjelenésének leginkább figyelmen kívül hagyott tényezője a testtartás. A rossz testtartás nem csupán az ízületi és gerincproblémák túlnyomó többségének kiváltó oka, de jelentősen hozzájárul az egyénről alkotott kedvezőtlen összbenyomás létrehozásához is.

Szépség és testtartásA szépség kezdődhet a szép arccal, de a test egésze ugyanúgy fontos az összkép szempontjából.

Ha valakinek előrefelé lóg a feje, befelé vannak fordulva a kezei, citromnyi méretű „púp” éktelenkedik hátul a nyaka alsó részén, a lapockái elállnak hátul, akár az elefántfülek, a medencéje nagymértékben előrebillen, kidomborítva a pocakot, és kihangsúlyozva a gerinc ágyéki szakaszán levő homorulatot, akkor a divatos frizura, a körömlakk és a fantasztikus „szerelés” csak felületesen javítja a megjelenését. Az ilyen személy a testtartás lassú hanyatlását fogja tapasztalni, fájdalmat és kimerültséget fog érezni, és beteges ember benyomását fogja kelteni.

Az Ön számára általunk összeállított, speciális, személyre szabott, testtartásjavító ízületstatikai program során diplomás szakembereink, gyógytornászaink,  folyamatos segítséget nyújtanak, testtartásának helyreállításában. Számos, a hibás testtartással kapcsolatos esztétikai hiba megszüntetésében, és ezen keresztül abban, hogy egész lénye könnyedséget, harmóniát és erőt sugározzon.

Javasoljuk, hogy éljen a Súlypont Ízületklinika által nyújtott ízületstatikai állapotfelmérés előnyeivel, és tudjon meg többet arról, mit tehet annak érdekében, hogy a lehető legjobb legyen a megjelenése, és a lehető legjobban érezze magát.