Telefon

+36 (30) 310 7266

Email cím

sulypont@sulypont.hu

Testtartásjavító gyógytorna

A gépek, robotok és számítógépek rohamos terjedése ellenére legfontosabb munkaeszközünk továbbra is a saját testünk marad. Üzletemberként vagy bármilyen profi szakemberként Ön tisztában van azzal, hogy a fizikai állapotromlást a teljesítmény jelentős hanyatlása kíséri. A koncentrálóképesség, a motiváltság, a kreativitás, az érzelmi élet, az általános képességek, stb. mind-mind egy jól működő, fizikailag jó állapotú test közvetlen függvényei.

Sajnos napjainkban a munkát végzők túlnyomó többsége arra kényszerül, hogy munka közben egyre hosszabb ideig állandó, illetve aszimmetrikus testtartást vegyen fel. Ennek eredményeképpen az ízületek elmozdulnak helyükről és működésük során rendkívüli igénybevételnek lesznek kitéve. Idővel ezek tartósan „beépülnek” a testtartási izomzatba, fokozódó ízületi kopást és egyre intenzívebbé váló gerincfájdalmat hozva létre.

Napjaink ilyen jellegű foglalkozási ártalmai szinte mindenkit érintenek, beleértve a fizikai munkásokat, ügyvédeket, közgazdászokat, mérnököket, programozókat, fogorvosokat, sebészeket, üzletembereket, irodai dolgozókat, stb.

A biomechanikai effektivitás tartós visszaszerzésének leggyorsabb és leghatékonyabb módja a testtartásjavító gyógytorna terápia. Ez jóval több, mint egyszerű testgyakorlás: ízületeit újra „vonalba rendezi” – azaz helyreállítja a helyes testtartást –, amelynek köszönhetően Ön ettől kezdve egész életében élvezheti a fájdalommentes ülés, állás és szabad mozgás örömét!

Gyakorlatilag minden testtartásbeli eltérés korrigálható a megfelelő testhelyzetekben és megfelelő sorrendben végzett speciális, személyre szabott gyógytorna gyakorlatokkal. A testtartásjavító programban való részvétel megszabadítja Önt a fájdalomtól, és eléri, hogy Ön hatékonyan, aktívan tevékenykedhessen a nap minden órájában, minden nap.