Telefon

+36 (30) 310 7266

Email cím

sulypont@sulypont.hu

A fájdalmat kísérő negatív érzelmek

A krónikus fájdalommal folytatott mindennapos küzdelem a legtöbb embert nem csupán fizikailag, hanem érzelmileg és mentálisan is megviseli.

Az a tény, hogy nem vagyunk képesek végrehajtani olyan tevékenységeket, amelyeket korábban rendszeresen elvégeztünk, önbizalmunk elvesztéséhez, és egyfajta “értéktelenség-érzéshez” vezethet.

Az egészségi állapot romlása idegességet, szorongást válthat ki, mivel az érintett személy fél attól, hogy fájdalmai tovább fokozódnak. Fél attól, hogy egyre növekvő mértékben mozgáskorlátozottá válik, fél attól, hogy nem lesz képes elvégezni a munkáját, fél attól, hogy másoktól fog függeni, stb. Mindezek csak tovább növelik a szorongást.

Néhány ember számára a következményesen kialakuló érzelmi és mentális fáradtság időnként szinte elviselhetetlen lehet.

Mi a Súlypont Klinikán tisztában vagyunk azzal, milyen kiterjedt mértékű érzelmi és mentális károkat okozhat a krónikus gerinc vagy ízületi fájdalom. Ahelyett, hogy egyre mélyebb depresszióba süllyedve feladná a reményt, összpontosítson inkább arra, hogy fájdalmának kiváltó okait szüntesse meg.

Az évek során számtalan elkötelezett szakembert láttunk, aki folytathatta hivatása gyakorlását, vagy újra hódolhatott szenvedélyének – üzletembereket, akik újra folytatni tudják korábbi üzleti tevékenységüket, maratoni futókat, akik újra futják a maratoni távot, anyákat, akik újra fel tudják venni kisbabájukat, stb. Ezek közül az emberek közül sokak vázizomrendszerének az állapota igen rossz volt – sok esetben rosszabb, mint az Öné jelenleg.

Ezért azt javasoljuk Önnek, látogasson el a Súlypont Ízületklinikára , hogy felmérhessük jelenlegi geric és ízületstatikai állapotát, és segíthessünk Önnek abban, hogy megszüntesse fájdalmának kiváltó okait.
Ha most megteszi a megfelelő lépéseket, akkor nem egyszerűen a fizikai fájdalomtól szabadul meg, hanem az azzal együttjáró érzelmi és mentális problémáktól is.
Hívjon minket most, és kérjen időpontot felmérésre.